Mergi direct la conținut »
Deea și Dinu Maxer, despre vacanța lor în America. "Am făcut vreo 5.500 de kilometri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea și Dinu Maxer, despre vacanța lor în America. "Am făcut vreo 5.500 de kilometri"

Deea și Dinu Maxer, despre vacanța lor în America. „Am făcut vreo 5.500 de kilometri”

Deea și Dinu Maxer și-au petrecut vacanța în America. Despre ce s-a întâmplat peste Ocean au vorbit cei doi la o emisiune de televiziune.

De Dana Aramă,

 

Deea și Dinu Maxer au fost invitați la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde au povestit despre ce li s-a întâmplat pe durata vacanței pe care au petrecut-o recent în America.

„Micul dejun era dulce orice luai. Cert este că după două trei zile, totul dulce, mult prea dulce. Au foarte multe fasd-food-uri. Nu aveam timp să stăm la restaurant să comandăm mâncare. Nu suntem fani nici mâncare mexicană, nici americană… Am stat două săptămâni. Am văzut toată coasta de vest a Americii. Am făcut vreo 5500 de kilometri. Am călătorit câte 10 ore cu autocarul pe zi… Andreas a rămas cu prietenii noştri”, au explicat ei.

Deea Maxer este cunoscută pentru show-urile orientale pe care le oferă. În plan personal, vedeta  este căsătorită cu cântărețul Dinu MaxerCei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN CERNĂUȚI | LIVE UPDATE: Libertatea urmărește alegerile prezidențiale din Ucraina. Sunt 39 de candidați pe listă, iar favorit este un actor de comedie

 

Close
Închide
  Close