Mergi direct la conținut »
Din trecutul Mihaelei Borcea. "Am vrut să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Din trecutul Mihaelei Borcea. "Am vrut să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A"

Din trecutul Mihaelei Borcea. „Am vrut să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A”

Mihaela Borcea este astăzi o femeie de afaceri de succes, însă fosta consoartă a lui Cristi Borcea și-a dorit foarte mult să urmeze medicina.

De Dana Aramă,

Mihaela Borcea a reușit să construiască afaceri de succes, ocupându-se chiar și de firmele fostului ei soț, Cristi Borcea.

Cu toate că are un fler deosebit atunci când vine vorba de afaceri, Mihaela Borcea mărturisea, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că și-a dorit altceva pe vremea când era doar o adolescentă. A vrut să urmeze o carieră în medicină, însă din cauza unei hepatite s-a văzut nevoită să renunțe la planurile ei.

„Eu am vrut iniţial să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam.

Dar deşi nu am urmat medicina,… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, explica mihaela Borcea.

„Nu, nu regret. Îmi place mai mult ce fac acum. Medicina o practic acasă, cu toţi cei care au nevoie de mine”, mai spunea ea.

 

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, care în prezent formează un cuplu cu fostul model Valentina Pelinel. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 6-12 august 2018


 

Close
Închide
  Close