Mergi direct la conținut »
Doctorul i-a interzis lui Gwen Stefani să mai cânte. Ce a pățit vedeta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Doctorul i-a interzis lui Gwen Stefani să mai cânte. Ce a pățit vedeta

Doctorul i-a interzis lui Gwen Stefani să mai cânte. Ce a pățit vedeta

Gwen Stefani a suferit un accident în timpul unui zbor de la Los Angeles la Las Vegas și s-a ales cu timpanul spart, iar medicul i-a interzis să mai cânte până când i se vindecă urechea, scrie radaronline.com.

Cântăreața de 47 de ani se îndrepta spre un concert în Las Vegas, dar a ajuns la spital după ce a suferit o ruptură a timpanului în timpul zborului.

Gwen, care trebuia să cânte la un eveniment caritabil a transmis un mesaj video din spital, spunând cât de rău îi pare că nu poate ajunge. ”Îmi pare foarte rău că nu pot fi alături de voi în această seară, dar am dori să trimit un mesaj de felicitate lui Andre Agassi și prietenului meu drag Ronald Pearlman”, a fost mesajul cântăreței.

Organizatorii galei caritabile au chemat-o să-i ia locul pe scenă pe Jennifer Hudson. Chiar înainte de show, Hudson a postat un video pe contul său de Instagram în care spunea ”Voi sunați, eu răspund”.

Nu se știe încă dacă această problemă medicală îi va afecta solistei No Doubt prezența în juriul emisiunii The Voice. Potrivit presei, perforarea timpanului  se datorează în principal numeroaselor concerte pe care le-a susținut în trecut, iar acum ar putea fi nevoită să lipsească de pe scena muzicală foarte mult timp.

Citește și: Un nou divorț la Hollywood! Gwen Stefani și Gavin Rossdale s-au separat

Close
Închide
  Close