Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ploaie, fără umbrelă! (FOTO)

Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ploaie, fără umbrelă! (FOTO)

Donald Trump și soția lui, Melania, se pregăteau să plece în Florida, pentru a evalua pagubele produse de uraganul Michael. Președintele SUA a uitat că afară plouă și că lângă el sub umbrelă se află soția lui, iar când a mers să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, și-a lăsat soția în ploaie, neprotejată.

Gestul său a luat-o pe Melania prin surprindere, reacția sa fiind vizibil de nemulțumire, după ce și-a văzut soțul îndreptându-se spre camere, fără să o protejeze de ploaie.

În loc să se asigure că soția lui are un loc asigurat sub umbrelă și este ferită de ploaie, Donald Trump s-a grăbit să vorbească cu presa, în timp ce se îndreptau, împreună, spre elicopter, potrivit știrileprotv.ro.

Recent, aflată în primul său turneu extern major, Melania Trump și-a arătat o latură pe care puțini i-o cunoșteau. Prima doamnă a Statelor Unite s-a dovedit a fi jucăușă, amuzantă și a anunțat public că nu este de acord cu tot ceea ce spune soțul ei.

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Statistica înfiorătoare, care nu-i preocupă pe șefii Justiției: 77 de prădători sexuali de copii condamnați fără închisoare, în ultimii doi ani!

 

 

 

Close
Închide
  Close