MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 21:44

Exatlon 7 decembrie 2018. Accidentare oribilă pentru Alin Andronic! Medicul i-a spus că nu va mai juca și l-a urcat în ambulanță

Distribuie

O accidentare serioasă a mai scos un concurent din Exatlon. Durerile au fost atât de mari pentru războinicul Alin Andronic, încât a început să urle de durere. Medicul l-a consultat imediat și i-a spus pe un ton grav: "Nu vei mai juca". Sportivul a fost urcat în ambulanță și dus la spital pentru o radiografie la genunchi.

Alin Andronic s-a prăbușit la pământ în timp ce concura cu fotbalistul Cristi Pulhac, pe traseu. O durere extrem de puternică i-a străpuns genunchiul, astfel că nu s-a mai putut stăpâni și a început să urle. Medicul l-a consultat și l-a trimis direct la spital.

Accidentul de la Exatlon nu a avut însă loc din senin, pentru că Alin avea de mai multă vreme probleme cu genunchiul, slăbit din pricina probelor extrem de dure. Chiar oponentul său de acum, Cristi Pulhac, a spus că a observat la el problemele cu genunchiul.

„L-am văzut că merge șchiop. L-am văzut de câteva zile, mi-a arătat așa. L-am văzut că merge așa, pe traseu… Păi, te lovești, mă, că și noi aveam tibiile umflate”, a spus Cristian Pulhac.

„Nu vei mai juca, te vom duce la clinică pentru o radiografie”, a conchis doctorul.


Citește și: VIDEO/ Carmen Brumă a fost un Moș Nicolae generos. „A trebuit să umplu nouă perechi de ghete”


 

Citește mai multe despre Alin Andronic și “Exatlon” pe Libertatea.

Comentarii