Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV! Iulia Vântur, MAI FRUMOASĂ NATURALĂ decât la TV | FOTO

EXCLUSIV! Iulia Vântur, MAI FRUMOASĂ NATURALĂ decât la TV | FOTO

De Alina Dan,

Românca a lăsat gura lumii slobodă şi şi-a văzut de treabă, însă nu a omis niciodată să amintească de pasiunea ei pentru India – şi nu doar pentru focosul Salman, ci faţă de tot ce înseamnă această ţară cu istorie, tradiţii şi reguli total diferite şi, poate tocmai de aceea, mai atrăgătoare pentru un român.
Tot India a fost legătura dintre Iulia Vântur şi un eveniment desfăşurat, astăzi, în Centrul Vechi al Capitalei. Românca a povestit de nenumărate ori cât de fascinată este de stilul de viaţă indian, dar se pare că nenumăratele drumuri făcute de ea în ţara sud asiatică au ajutat-o să şi înţeleagă şi chiar să adopte, parţial, acest stil de viaţă, care i-a priit.
Aşa că, dincolo de ecran, unde totul este strălucitor, Iulia străluceşte şi mai tare. A demonstrat-o, astăzi, când a fot centrul atenţiei la evenimentul de lansare a brandului indian de cosmetice naturiste. Machiată aproape insesizabil, îmbrăcată lejer şi fără pic de fiţe de vedetă, Iulia a captat atenţia tuturor celor prezenţi.
După ce a discutat câteva zeci de minute cu proprietarul afacerii – un indian get-beget – Iulia a schimbat sfaturi de îngrijire a tenului cu Dana Săvuică şi Andreea Ibacka, după care a părăsit evenimentul la fel de discret ca atunci când a venit.
Pe stradă, alt spectacol, pentru că vremea frumoasă a animat Centrul Vechi şi la orele prânzului. Pe unde trecea, Iulia întorcea priviri şi smulgea aprecieri din partea domnilor, cu toţii de acord că „E mai frumoasă aşa naturală, bă!”.

Close
Închide
  Close