MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2013 16:26

EXCLUSIV. Ştefan Bănică A ADOPTAT ACEEAŞI STRATEGIE cu Andreea Marin şi Lavinia Pârva

Distribuie

În 2002, Ştefan Bănică îi spunea Andreei Marin, într-o piesă de-a lui de mare succes, „Te iubesc, femeie”. Patru ani mai târziu, o lua de soţie pe vedeta de televiziune, în mare secret, în Stele Unite. Înainte de a deveni soţ şi soţie, cei doi au avut o relaţie de doi ani, timp în care au ştiut să se ferească destul de bine, dar nu suficient, de ochii presei.
Lecţia fugii de paparazzi Andreea Marin pare să o fi învăţat cu temeinicie de la fostul ei soţ, pentru că, după divorţ, cu greu mai reuşeau vânătorii de exclusivităţi să le mai dea de urmă ei şi noului iubit, medicul turc Tuncay Ozturk.
În cei şapte ani în care au fost căsătoriţi, Ştefan Bănică şi Andreea Marin nu au împărtăşit momentele-cheie ale existenţei lor decât prin comunicate de presă atent ticluite. Pentru ei, subiectul era tratat o singură dată, oficial şi nu se revenea niciodată la el. În rest, asupra vieţii lor de familie părea să planeze o linişte idilică. Mici escapade – generate de Ştefan – au mai zdruncinat mariajul celor doi, dar, de fiecare dată, calmul s-a aşternut rapid în familia Bănică. Andreea şi Ştefan păreau atât de puternici încât au trecut cu bine şi peste episodul Lavinia Pârva, din 2011, şi pe cel Adriana Nicolae care, a lăsat să se înţeleagă că artistul este tatăl copilului ei – un circ iefitin şi total neadevărat.
Aşa puternici cum păreau, Andreea şi Ştefan au şocat, fără exagerare, atunci când au anunţat că se despart. Era atipic pentru ei: un comunicat postat simultan pe paginile lor oficiale de Facebook, în timp ce erau pe aeroport, de unde urmau să se îmbarce pentru a pleca în vacanţă. Au dat lovitura şi „au fugit”. Iniţial, nimeni nu a crezut în această despărţire văzută ca o glumă proastă sau o strategie de PR. Nicio declaraţie ulterioară, nicio ieşire în lumina reflectoarelor şi, mai ales, fără rufe spălate în public, aşa cum se obişnuieşte în lumea vedetelor din România.
A fost punct şi de la capăt. Prima care a arătat că este gata pentru o nouă viaţă a fost Andreea. Deşi toată lumea ştia, chiar dacă s-a ferit cât a putut de bine, aceasta a ales să recunoască relaţia cu turcul Tuncay la un post de televiziune de ştiri, la oră de maximă audienţă. A părăsit ideea comunicatelor de presă seci, care, din câte se pare, i-a aparţinut lui Ştefan.
Artistul, însă, nu a renunţat la strategia de comunicare, pe care a adoptat-o şi în ceea ce priveşte noua sa relaţie. Un comunicat de presă scurt şi la obiect a lămurit, oficial, ceva ce mulţi – inclusiv Andreea – spuneau că ştiu de mult: el şi Lavinia Pârva formează un cuplu. Prin 70 de cuvinte trimise de PR agenţiei de presă Mediafax, Ştefan Bănică punea punct unei vânători ce dura din 2011, când paparazzii au surprins-o pentru prima dată pe cântăreaţa Lavinia urcând în apartamentul artistului.
CITIŢI ŞI:
Lavinia Pârva RUPE TĂCEREA: Uite PRIMA DECLARAŢIE DESPRE RELAŢIA cu Ştefan Bănică
NU SE MAI ASCUND. Ştefan Bănică RECUNOAŞTE RELAŢIA cu Lavinia Pârva. Iată DECLARAŢIA acestuia
E OFICIAL! ŞTEFAN BĂNICĂ ŞI ANDREEA MARIN S-AU DESPĂRŢITCitește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii