Mergi direct la conținut »
Fițele de la ocean la Marea Neagră! Fiica lui Gheorghe Gheorghiu apariție ca-n Baywatch pe plajă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fițele de la ocean la Marea Neagră! Fiica lui Gheorghe Gheorghiu apariție ca-n Baywatch pe plajă

Fițele de la ocean la Marea Neagră! Fiica lui Gheorghe Gheorghiu apariție ca-n Baywatch pe plajă

Frumoasa fiică a lui Gheorghe Gheorghiu încinge și plaja de la Venus, mai mult decât o face  căldura dogoritoare de afară.

De Florian Gheorghe,

stefania2

Mânată de dorul tatălui său, dar și de  multitudinea de evenimente muzicale care transformă România în luna august drept țara celor mai multe concerte la nivel european, Andra Ștefania a dat pentru două săptămâni California pe litoralul nostru. Loc unde încet-încet devine pe plajă mai celebră decât însuși tatăl său căci, datorită costumului său de baie întreg, de culoare roșie, parcă inspirat din celebrul serial Baywatch, atrage priviri și impune respectul cuvenit unui salvamar.

Tânăra a imigrat peste ocean împreună cu mama sa în urmă cu 16 ani (loc unde s-a stabilit anul acesta, cu forme legale, și artistul român) și locuiește în faimoasă zonă industrială din America știută drept Silicon Valley, unde și lucrează. Puțin știu că, înainte că plece din țară, fiica solistului a cântat în grupurile Alegreto, Școala Minivedetelor, iar primul său album a fost editat pe când avea opt ani, compozitor fiind Laurențiu Duță.

perla-venusului2

Close
Închide
  Close