Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea, dezamăgită de ce a văzut în tramvaiul 41. "Pe vremea mea, trebuia să..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea, dezamăgită de ce a văzut în tramvaiul 41. "Pe vremea mea, trebuia să..."

Gabriela Cristea, dezamăgită de ce a văzut în tramvaiul 41. „Pe vremea mea, trebuia să…”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a povestit că a fost surprinsă neplăcut de o situație pe care a văzut-o în tramvaiul 41.

De Dana Aramă,

 

La emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a povestit despre ce a văzut în trafic. Ea s-a declarat dezamăgită de faptul că bărbații nu mai știu să fie gentlemani cu femeile.

„Astăzi mergeam eu așa pe stradă, iar pe linia lui 41, oprește tramvaiul în stație. Arunc eu o privire așa, iar pe partea pe care eram eu, mă uit pe scaune și văd numai bărbați. Mă uit și sus, să văd cine stă atârnat de bară. Numai femei, vai de capul lor, cu sacoșe, cu copii. Domnii nu erau deloc trecuți de prima tinerețe.

Pe vremea mea, trebuia să dai locul unei doamne însărcinate. Nu era așa, toți bărbații claie peste grămadă, nu toți cu torticolis (n.r. o deviatie bidimensională a capului și gâtului cunoscută sub numele de „gat stramb'”). Ce milă îmi era de ele, toate cu sacoșe atârnate.

Domnilor, trebuie să învățați un lucru, dacă vreți să vă păstrați femeile de lângă voi: deschideți-i portiera de la mașină, spuneți-i că este frumoasă, chiar dacă arată ca…”, a afirmat Gabriela Cristea.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi„, de la Antena Stars. În plan personal,Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane

 

Close
Închide
  Close