MENIU CAUTĂ

Gina Pistol are planul făcut, mai aşteaptă doar cererea în căsătorie: «Vreau o nuntă în aer liber»

Distribuie

Libertatea: Dacă tot pregăteşti nunţi, te foloseşti de experienţa asta ca să înveţi şi pentru a ta... când o fi ea?

Gina Pistol: Oooo, sinceră să fiu, am simţit pe pielea mea cât este de greu să pregăteşti o nuntă, mai ales când trebuie să pui la punct absolut totul în doar o săptămână! Deci, cum s-ar spune, mi-a ajuns! Pentru mine, vreau o nuntă ca o petrecere în aer liber, alături de familie şi de câţiva prieteni.

Din toate obiceiurile de nuntă, mai vechi sau mai noi, care-ţi place şi care nu?

Îmi place tot ce ţine de rădăcinile noastre. Îmi plac obiceiurile curate, frumoase, care au o valoare spirituală. Îmi displac însă furatul miresei şi dansul pinguinului! Nu mi se pare nimic mai urât decât să văd toate femeile prinse în dans, cu… ”chestii” sărind în toate direcţiile.

Îţi place să te ocupi de nunţi? Poate te reprofilezi…

Mi se pare foarte greu! Dacă până acum am ştiut ce vreau să fac, ei bine, acum ştiu sigur ce nu vreau să fac: să organizez evenimente atât de importante. Mi se pare o responsabilitate foarte mare! Nu trăieşte după reguli

Eşti genul de femeie care ştie cum va fi rochia de mireasă, cum va fi tortul, cine vor fi invitaţii sau nu-ţi vizualizezi deloc nunta proprie?

Mă gândeam la rochia de mireasă când eram copil, când încă mai credeam în Făt-Frumos. Visam atunci la o nuntă ca-n poveşti. Acum, nu pun mare preţ pe toate lucrurile astea. Tot ce vreau este să înţeleg ceva din nunta mea, să ne putem distra alături de cei dragi şi să fie în aer liber, într-o grădină cu muuultă verdeaţă.

Ai fost cerută vreodată de soţie?

Pentru mine este important prezentul. Ce-a fost s-a dus. 

Te apropii de 35 de ani. Ţi-ai dat un termen-limită pentru măritiş şi momentul în care vei deveni mamă sau nu-ţi baţi capul cu aşa ceva?

Da, în decembrie fac 35, însă acesta este doar un număr pentru ceilalţi. Pentru mine contează cum mă simt. Sunt o femeie tânără. Am ales să-mi trăiesc viaţa după cum simt, nu după nişte reguli impuse de ceilalţi.

Cu Alin, actualul tău iubit, ai avut vreo discuţie legată de nuntă?

Prefer să nu discut despre relaţia mea.

Ai o relaţie serioasă sau… mai lejeră?

Sunt o femeie care trăieşte ceva absolut normal.

În carieră cum îţi merge? În momentele mai grele, când nu ai oferte de la TV, ce te gândeşti să faci?

Mă gândesc să fac doar ce-mi place. Sunt un om cu o imaginaţie bogată, un om căruia îi place să descopere tot timpul lucruri şi informaţii noi.

Pasiunea pentru bucătărie te-ai gândit vreodată s-o duci mai departe, s-o transformi în job?

Nu, pasiunea pentru gătit o păstrez pentru mine şi pentru cei dragi.

După ”Poftiţi de vă iubiţi!”, ce faci?

Am planuri personale.

Citește mai multe despre Gina Pistol pe Libertatea.

Comentarii