Mergi direct la conținut »
Ioana Ginghină și-a schimbat aproape toate hainele, după ce-a slăbit 10 kilograme: "Am dat cam 50% din garderobă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină și-a schimbat aproape toate hainele, după ce-a slăbit 10 kilograme: "Am dat cam 50% din garderobă"

Ioana Ginghină și-a schimbat aproape toate hainele, după ce-a slăbit 10 kilograme: „Am dat cam 50% din garderobă”

Noua siluetă a băgat-o la cheltuieli pe Ioana Ginghină, dar au fost cheltuieli făcute cu bucurie. Actrița a topit 10 kilograme, e încântată de actualele dimensiuni și trage tare să le mențină: "Mănânc sănătos și puțin", a precizat ea.

De Andreea Romaniuc Archip,

După ce a slăbit vizibil, actrița a constatat că vechile haine fie nu îi mai veneau, fie nu îi mai plăceau. Așa că a avut un motiv întemeiat să colinde magazinele și să își achiziționeze ținute noi.

„În perioada asta am foarte multe rochii, fust20e, am colanți scurți cu dantelă sau fără, sunt înnebunită după ei, pentru că e moda anilor 90, când eu eram la liceu și, practic, așa parcă îmi retrăiesc tinerețea”, a punctat ea. Problema e legată de spațiul de depozitare a vestimentațiilor, care a devenit neîncăpător.

„90% mi-am reînnoit garderoba. Am dat din ea 50%. Restul de 40% din haine nu-mi vine să le dau, dar, pe de altă parte, văd că nici nu le mai port. O să iau o decizie vara asta, când o să fie pe liniște, vacanță, calm. De obicei, vara îmi fac curățenie la haine. Am slăbit 10 kilograme, aproape două măsuri, la blugi e exact cum vezi în reclame: înainte și după. Am slăbit într-o lună jumate, două. Am renunțat la tot ce înseamnă dulce și făinoase”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

După ce a slăbit, Ioana Ginghină a fost nevoită să își schimbe garderoba

Ca să se mențină, mănâncă un fel la o masă

Ioana Ginghină susține că nu-i este deloc ușor să-și mențină greutatea constantă. Ca să reușească, a redus drastic cantitatea de mâncare consumată la o masă. „De exemplu, mănânc la prânz o supă-cremă. Înainte, mâncam o supă-cremă, dar și o salată sau niște cartofi la cuptor cu chestii umplute, erau două feluri. Acum mă educ să mănânc doar un fel de mâncare. Mi-e greu, încă îmi comand două feluri, dar le împart, unul e prânzul și celălalt, cina”, a conchis actrița.

Citește și: În drum spre Cannes, regizorul Corneliu Porumboiu a sesizat schimbările din Libertatea. „M-a cutremurat povestea românului Gică, omorât în Suedia!”

Close
Închide
  Close