După cinci ore de aşteptare în aeroport, cauzată de rătăcirea bagajelor şi imposibilitatea de a găsi o cursă către Las Vegas, nervii Ionelei Prodan au cedat. A refuzat să mai mănânce şi să bea apă şi a interzis cameramanului să continue filmarea. Motivul a fost legat de imagine, spre deosebire de Ana, Ionelei Prodan fiindu-i greu să accepte că într-un reality show este filmată ca în viaţa de zi cu zi, fără a fi machiată şi aranjată.
“Am o rugăminte. Vă rog frumos nu mă mai filmaţi! Uite-te şi tu în ce hal arăt. Lasă-mă dracului cu filmatul tău! Am văzut eu acolo…nici fardată, nici nimic”, a răbufnit Ionela Prodan.
Deşi Ana a încercat să o calmeze, explicându-i că este o situaţie firească având în vedere că sunt pe drum de atâtea ore, nimic nu a putut să o liniştească pe Ionela Prodan.
“Mama este un om care toată viaţa a ţinut foarte tare la imaginea ei. Mama nu a fost implicată în circuri, în scandaluri. Mă opreşte lumea pe stradă şi pe mine şi mă întreabă “auzi, dar de ce vii nefardată în reality show sau de ce îi laşi să te filmeze în pijama”. Lucrurile acestea fac parte din viaţa mea, sunt momentele mele. Mama nu prea înţelege chestiile astea, probabil îşi imaginează un reality show în care să ne aranjăm, să fim perfect frezate, machiate. Eu nu sunt aşa, ţin la imaginea mea foarte tare, dar cine mă iubeşte trebuie să mă cunoască şi cu fard şi fără fard, că doar n-o să stau tencuită ca nebuna doar ca să dau bine” a mărturisit Anamaria Prodan.
 

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur