MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2013 04:36 , de Simona Josan

Iulia Albu a jucat tare la despărţirea de Mihai! Vezi ce CONDIȚIE i-a PUS designerului de pantofi!

Distribuie

Conform ziarului ”Ring”, Iulia Albu i-ar fi cerut lui Mihai să treacă apartamentul în care cei doi au locuit pe numele ei, și nu pe numele Mikaelei, așa cum ar fi vrut designerul.
”M-am gândit să trec apartamentul pe numele Mikaelei, dar… s-a ajuns la concluzia asta şi i-a rămas Iuliei”, a declarat designerul pentru sursa citată.
Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu de mai bine de o săptămână. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o lună, cei doi continuă să se înțeleagă bine. Ba chiar au ieșit de la notar de parcă fuseseră la starea civilă: zâmbitori, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Cine nu ar fi știut că Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii