MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2013 21:08 , de Geo Berciu

Iulia Albu, PRIMELE DECLARAŢII după DIVORŢ: „AM PLÂNS timp de o săptămână de mi-au ieşit ochii din cap. AM SUFERIT”

Distribuie

iulia albu pantofiPrezentă într-o emisiune la Kanal D, Iulia Albu şi-a făcut o apariţie surprinzătoare: cu celebra găină la braş şi purtând pantofi marca Mihai Albu. „Sunt de ceva timp muza lui şi lucrurile vor rămâne aşa”, a declarat fashion-editor-ul.
Cu sinceritatea care o caracterizează, Iulia Albu a mărturisit: „Timp de o săptămână am plâns de mi-au ieşit ochii din cap. Am suferit. Sunt convinsă că şi el.
Sunt un om ca toţi ceilalţi. Nu mă ajută faţa să fiu foarte simpatică, dar nu-mi doresc aces lucru
Am fost marcată, poate de aceea nu am apărut aşa cum a făcut-o viitorul meu fost soţ. A fost o poveste frumoasă, dar acum poveştile continuă separat”.
Sentimentele care i-au legat timp de opt ani încă mai sunt prezente, dar acestea nu au fost de ajuns pentru a face ca mariajul lor să continue. „Normal că îl iubesc, sentimentele nu le pot şterge cu buretele. Puteam să mai continuă, dar nu pentru mult timp. Motivele sunt extrem de clare”, a mai spus Iulia Albu, care nu s-a ferit să recunoască faptul că divorţul lor a fost provocat de carierele lor. „Suntem doi oameni cu cariere în ascensiune. Ne întâlneam seara timp de două ore. Era prea puţin…”
Şi chiar dacă cei doi soţi – divorţul se va pronunţa pe data de 28 martie – continuă să se întâlnească (stau în acelaşi imobil), să se tachineze sau să colaboreze, Iulia exclude orice împăcare: „Nu-mi place supa reîncălzită”.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii