Mergi direct la conținut »
Kate Beckinsale a pozat în costum de baie în  revista „Shape”. Arată senzațional la 43 de ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kate Beckinsale a pozat în costum de baie în revista „Shape”. Arată senzațional la 43 de ani!

Kate Beckinsale a pozat în costum de baie în revista „Shape”. Arată senzațional la 43 de ani!

Kate Beckinsale a ajuns la 43 de ani, dar nu se sfiește să-și arate corpul bine lucrat. Ea a acceptat să pozeze în costum de baie pentru revista americană Shape, pe coperta căreia apare în numărul din ianuarie/februarie 2017.

Celebra actriță a dezvăluit că pentru a se menține în formă face exerciții fizice zilnic, în special yoga, pe care îl consideră cel mai bun antrenament. „În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții. Prefer să le fac dimineața”, spune Kate și precizează că nu consumă alcool.

 

„Nu consum alcool. Își face efectul foarte repede asupra mea, așa că niciodată nu am băut un pahar plin cu ceva alcoolic”, mai declară actrița, care deși este vegetariană de foarte mulți ani, a început de la filmările la pelicula „Pearl Harbor”, să-și reintroducă carnea de pui și de pește in dietă pentru a avea mai multă energie.  Kate a devenit celebră datorită filmelor din seria “Underworld” (“Lumea de dincolo”, n.r.) și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

 

 

Recent, Kate Beckinsale a divortțat de Len Wiseman, după 12 ani de căsnicie.

 

Close
Închide
  Close