A fost un meci foarte strâns aseară, la “Exatlon”, în cel de-al patrulea joc de protecție, cel mai dramatic de până acum, din punct de vedere al accidentărilor.

Din rândul Faimoșilor, trei concurenți nu au putut fi prezenți la probe, Yamato Zaharia, Roxana Vancea și Cristi Boboc, iar din tabără războinicilor, Ana-Simia Țăran a rămas pe margine.

Deși accidentată și ea la umăr, Lili Sandu a decis să concureze aseară, alături de colegii săi, această reușind să aducă un punct important echipei sale.

În proba eliminatorie Lili Sandu a concurat împotriva Cristinei Nedelcu. În cele din urmă, fosta gimnastă a pierdut o singură viață, în timp ce actrița, care a acuzat probleme medicale la umăr, a pierdut de cinci ori cursa.

„Traseul roșu” a fost proba care i-a făcut câștigători pe Războinici, la finalul concursului aceștia câștigând luptă pentru protecție în față Faimosilor.

Aflați la cea de-a treia eliminare, după cea a Silviei Stroescu și a lui Adrian Blidaru, echipă Faimosilor a fost din nou, aseară, în postură de a se despărți de unul dintre coechipieri. Lili Sandu a fost propusă pentru eliminare, în urmă punctajului scăzut obținut de-a lungul competiției, alături de Cristina Nedelcu, propunere venită din partea Roxanei Vancea, declarată player of the week.

REPORTAJ. Într-un sat la 80 km de București, un tânăr cu o boală psihică, înstrăinat de părinți și de societate, se zbate să supraviețuiască: „Ieri am mâncat un ou”
Recomandări
REPORTAJ. Într-un sat la 80 km de București, un tânăr cu o boală psihică, înstrăinat de părinți și de societate, se zbate să supraviețuiască: „Ieri am mâncat un ou”

În urmă duelului dintre cele două Faimoase, Lili Sandu a pierdut bătălia pentru competiția “Exatlon” și se va reîntoarce acasă. La finalul probelor, Lili a avut o singură rugăminte către foștii coechipieri; să scandeze, împreună, pentru ultima data, unul dintre sloganurile Faimosilor.

Interesant este că, de fapt, Cristina Nedelcu s-a autopropus, pentru duel, încercând să ușureze misiunea prietenei sale, Roxana Vancea.

În momentul despărțirii, Cristina Nedelcu a mărturisit că nu a putut da totul împotriva colegei sale de echipă.

„Parcă nu am putut să fiu eu 100%, să trag pe traseu. Este mai greu decât mi-aș fi putut imagina”, a spus gimnasta, luându-și rămas bun de la Lili Sandu.

lili sandu1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

INVESTIGAȚIE. Grupul bulgar Eurohold amenință Libertatea cu tribunalul pentru investigația cu Euroins, liderul RCA din România. Articolele vor continua