MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2018 22:45

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric

Distribuie

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric. Paparazzi au surprins-o alături de iubitul e,i afișând o siluetă imepecabilă după ce în ultima perioadă pierduse lupta cu kilogramele, scrie The Sun.

Artista, în vârstă de 48 de ani, a luat cina în oraș alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, iar pentru eveniment a purtat o rochie neagră, multă, care i-a evidențiat talia subțire.

Presa a scris că artista a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a reuși să slăbească, dar informația nu a fost confirmată oficial de niciun reprezentat al ei.

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric

Potrivit unor surse, Mariah a pierdut în jur de 12 kilograme până în ianuarie, dar judecând după aceste fotografii artista a slăbit chiar mai mult de atât.

În octombrie 2017, Page Six scria că Mariah Carey și-a pus inel gastric.

Mariah Carey a slăbit considerabil după ce și-ar fi pus inel gastric

Recent, Mariah Carey a dezvăluit că este bipolară. Cântăreața a vorbit prima dată despre boala psihică de care suferă și a precizat că a fost diagnosticată cu această boală în anul 2001. Ea spune că în prezent urmează o terapie în cadrul căreia i-au fost prescrise medicamente contra tulburării bipolare de tip 2, citează Agerpres un interviu acordat pentru People.


Citește vși: Ce va mânca Kim Jong-un la sumitul intercorean. Coreea de Sud a anunțat meniul servit de cei doi lideri la dineul oficial


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii