MENIU CAUTĂ

Mesajul lui Liviu Dragnea, după moartea Stelei Popescu: „Lasă un gol imens, în sufletele noastre”

Distribuie

Mesajul lui Liviu Dragnea, după moartea Stelei Popescu. Marea actriță Stela Popescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită moartă în holul casei sale din centrul Capitalei.

Stela Popescu a fost găsită prăbușită în holul casei de către o vecină a acesteia, care a vrut să o viziteze dimineață și pentru că actrița nu i-a răspuns, aceasta a intrat în alertă și, bănuind ce-i mai rău, a sunat la 112.

„În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată în holul casei. Decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

Imediat, șeful PSD și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook.

„Moartea actriței Stela Popescu lasă un gol imens nu doar în lumea culturală a României, ci, mai ales, în sufletele noastre, ale celor care am apreciat-o și îndrăgit-o atât de mult! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Dragnea.

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe de comedie din țara noastră.

A fost actriță de teatru, film și televiziune. A făcut cupluri celebre pe scenă cu Ștefan Bănică Senior și Alexandru Arșinel. La ultima apariție a Stelei Popescu în public, actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Ce avere avea Stela Popescu. Artista s-a asigurat că totul va rămâne în familie!ică”


 

Citește mai multe despre Deces pe Libertatea.

Comentarii