Mergi direct la conținut »
Mihai Bendeac, sfaturi pentru concurenții din Bootcamp-ul X Factor: "Oamenii nu caută pe cineva care este perfect"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Bendeac, sfaturi pentru concurenții din Bootcamp-ul X Factor: "Oamenii nu caută pe cineva care este perfect"

Mihai Bendeac, sfaturi pentru concurenții din Bootcamp-ul X Factor: „Oamenii nu caută pe cineva care este perfect”

Grupa lui Carla’s Dreams, formată din băieți sub 24 de ani, au intrat în Bootcampul din cel de-al optulea sezon ”X Factor”, vineri, de la ora 20:00, la Antena 1, însă nu doar juratul a avut emoții emoții, ci și prezentatorul Mihai Bendeac, cel care încearcă să încurajeze concurenții înainte ca aceștia să intre pe scenă.

De Dana Aramă,

 

Când cei mai mulți dintre concurenții ”X Factor” din grupa de băieți sub 24 de ani a juratului Carlas Dreams sunt imobilizați din cauza emoțiilor, prezentatorul Mihai Bendeac încearcă să îi dezamorseze.

„Nu uitați nicio secundă că atunci când veți ajunge cu adevărat cineva, la un moment dat, sunteți în primul rând suma greșelilor pe care le-ați făcut! Sper să existe cât mai puține greșeli. Rețineți că oamenii nu caută pe cineva care este perfect, sunteți imperfecți și arătați-vă imperfecți”, le-a spus actorul celor zece băieți.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carlas Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20:00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carlas Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ȚFinalistul publiculuiȚ va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

Citește și: VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

 

Close
Închide
  Close