De Denisa Macovei,

Chiar dacă are o experiență de peste 25 de ani pe micul ecran, timp în care a avut parte de o sumedenie de experiențe, pe cea de model, Mircea Radu a bifat-o abia cu câteva zile înainte de a împlini 51 de ani.

„Sunt departe de a fi model – și la propriu, și la figurat. Ideea este că am venit aici din două motive. Primul este să-i întâlnesc pe oamenii ăștia care pentru mine sunt exerciții de admirație și al doilea motiv, foarte important, e că mă leagă o prietenie foarte veche și reală cu Andreea Marin, prezentatoarea galei”, ne-a mărturisit Mircea Radu.

Chiar dacă nu mai are vârsta potrivită să cocheteze cu modellingul, fostul prezentator are siluetă de podium! Se menține în continuare în formă, în ciuda faptului că e gurmand și este gazda unei emisiuni culinare online, „Povești cu gust”, pentru că face mereu mișcare. „Dacă ai știi cât alerg ca să dau kilogramele alea jos! Fac jogging, dar nu să mă înscriu la maraton. După copii alerg cel mai mult. Este cea mai plăcută alergare”, ne-a mai spus el.

VIDEO: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Mircea Radu, despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Mihai Constantinescu. „Fără să-mi dau seama turnam gaz pe foc”

Mircea Radu, despre televiziune. „De ce nu mai sunt programe ca alea? Pe scurt, pentru că nu le poate face oricine”

Ce s-a întâmplat înainte ca Mircea Radu să ajungă să prezinte emisiunea „Din Dragoste”. S-a petrecut în platoul show-ului moderat de Andreea Marin

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase