Mama lui Marcel Toader şi fiul acestuia, Maximilian, se pregătesc să îi facă parastasul de 40 de zile. Vor fi două pomeni, una în data de 7 septembrie, la București, iar alta peste două săptămâni la Constanța.

Cântăreața Diana Bișinicu, fina celui care a fost omul de afaceri Marcel Toader, nu va merge la parastas. Artista a explicat din ce cauză nu poate fi prezentă.

”Prietenii nașului au decis să facă pe 7 , înainte ca nașul să facă 40 de zile… Din păcate nu am cum să fiu, pentru că Galațiul este destul de departe, fac vreo patru ore până acolo, iar pomana este fixată pentru seară, pe la 5… Mi-ar fi plăcut să fiu alături de prietenii nașului, de toți finii lui, dar nu se poate… Mi-e imposibil să ajung și sper să mă ierte”, a spus Diana Bișinicu pentru wowbiz.ro.

Vedeta va merge, însă, la parastasul care va fi organizat la Constanța.

”Va face pomană și mama nașului, la Constanța, pe 14. Acolo o să mă duc… În mod normal, pe 12 se fac 40 de zile, dar acolo o să facă pe 14, e cea importantă oricum, se face la cimitir, la biserică, e pomenirea. Trebuia să filmez un videoclip tot atunci, dar am amânat filmările ca să fiu alături de ei”, a mai spus cântăreața.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său. Marcel Toader a fost înmormântat în data de 7 august, la Cumpăna, în județul Constanța.

Citeşte şi:

Ce se întâmplă la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader. Va fi prezent și fratele său, care a lipsit la înmormântare

Mesajul dur al Dianei Bișinicu după înmormântarea lui Marcel Toader. „Unde au dispărut, nașule, cei cu care făceai petreceri până dimineața?”

Diana Bișinicu, noi declarații după moartea nașului ei, Marcel Toader. „Am momente în care îmi sună în minte vocea lui”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine