Mergi direct la conținut »
O roșcată l-a pus pe jar pe Florin Călinescu. Mihai Petre a luat-o la dans | FOTO & VIDEO Galerie foto
11imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O roșcată l-a pus pe jar pe Florin Călinescu. Mihai Petre a luat-o la dans | FOTO & VIDEO

O roșcată l-a pus pe jar pe Florin Călinescu. Mihai Petre a luat-o la dans | FOTO & VIDEO

Simona Petric, o roșcată dansatoare de salsa, i-a pus pe jar pe jurații de la Românii au talent, show-ul transmis de Pro TV.

De Dana Aramă,

 

Vineri seară, la Românii au talent, sezonul 9, dansatoarea de salsa Simona Petric a încântat publicul și juriul cu momentul său fabulos de dans.

Simona Petric (35 de ani) s-a născut în Cugir, România, iar în prezent locuiește în Puerto Rico. Simona Santos Petric este la ora actuală singura dansatoare din lume care a câștigat trei competiții majore: Puerto Rico Salsa Open (în iulie 2011), World Latin Dance Cup (în decembrie 2012) și World Salsa Summit (în februarie 2014).
A început să danseze la vârsta de 6 ani, obținând numeroase titluri naționale și internaționale la secțiunea dansuri de societate. La 14 ani, a continuat cu dansuri moderne și tematice.

Pasiunea pentru salsa a început în 2003, pe când locuia la București. Timp de patru ani, a fost coregrafă și dansatoare pentru trupa Mandinga.

În 2011, Simona s-a mutat în Puerto Rico, iar în august 2012 a fondat Sabor Ajeno Dance Academy, unde predă în prezent.

 


„Mă bucur că e fără partener, pentru că strica tot ansamblul. Ești frumoasă, te miști în sensul dansului respectiv, pentru mine judecata se oprește aici”, i-a spus Florin Călinescu.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Ulterior, Simona a dansat pe scenă cu Mihai Petre, spre fericirea tuturor celor prezenți.

„A fost un moment spectaculos, felicitări amândurora”, a comentat Andra.
„Îți mulțumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă… Foarte bun și sclipiciul de pe picioarele tale”, i-a spus Mihai Petre dansatoarei, căreia i-a rupt o unghie în timp ce se aflau pe scenă.

„Ce corp are femeia asta… Fain! Deci cred că mă apuc și eu de salsa…”, a spus Andra.

Citește și: MAI amintește de cazul Emma Zeicescu și Claudiu Popa, într-o postare despre festivaluri. ”Anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”

 

Close
Închide
  Close