Mergi direct la conținut »
O roșcată l-a pus pe jar pe Florin Călinescu. Mihai Petre a luat-o la dans | FOTO & VIDEO Galerie foto
11imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O roșcată l-a pus pe jar pe Florin Călinescu. Mihai Petre a luat-o la dans | FOTO & VIDEO

O roșcată l-a pus pe jar pe Florin Călinescu. Mihai Petre a luat-o la dans | FOTO & VIDEO

Simona Petric, o roșcată dansatoare de salsa, i-a pus pe jar pe jurații de la Românii au talent, show-ul transmis de Pro TV.

De Dana Aramă,

 

Vineri seară, la Românii au talent, sezonul 9, dansatoarea de salsa Simona Petric a încântat publicul și juriul cu momentul său fabulos de dans.

Simona Petric (35 de ani) s-a născut în Cugir, România, iar în prezent locuiește în Puerto Rico. Simona Santos Petric este la ora actuală singura dansatoare din lume care a câștigat trei competiții majore: Puerto Rico Salsa Open (în iulie 2011), World Latin Dance Cup (în decembrie 2012) și World Salsa Summit (în februarie 2014).
A început să danseze la vârsta de 6 ani, obținând numeroase titluri naționale și internaționale la secțiunea dansuri de societate. La 14 ani, a continuat cu dansuri moderne și tematice.

Pasiunea pentru salsa a început în 2003, pe când locuia la București. Timp de patru ani, a fost coregrafă și dansatoare pentru trupa Mandinga.

În 2011, Simona s-a mutat în Puerto Rico, iar în august 2012 a fondat Sabor Ajeno Dance Academy, unde predă în prezent.

 


„Mă bucur că e fără partener, pentru că strica tot ansamblul. Ești frumoasă, te miști în sensul dansului respectiv, pentru mine judecata se oprește aici”, i-a spus Florin Călinescu.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Ulterior, Simona a dansat pe scenă cu Mihai Petre, spre fericirea tuturor celor prezenți.

„A fost un moment spectaculos, felicitări amândurora”, a comentat Andra.
„Îți mulțumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă… Foarte bun și sclipiciul de pe picioarele tale”, i-a spus Mihai Petre dansatoarei, căreia i-a rupt o unghie în timp ce se aflau pe scenă.

„Ce corp are femeia asta… Fain! Deci cred că mă apuc și eu de salsa…”, a spus Andra.

Citește și: MAI amintește de cazul Emma Zeicescu și Claudiu Popa, într-o postare despre festivaluri. ”Anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”

 

Close
Închide
  Close