Mergi direct la conținut »
MAI amintește de cazul Emma Zeicescu și Claudiu Popa, într-o postare despre festivaluri. ”Anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > MAI amintește de cazul Emma Zeicescu și Claudiu Popa, într-o postare despre festivaluri. ”Anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”

MAI amintește de cazul Emma Zeicescu și Claudiu Popa, într-o postare despre festivaluri. ”Anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook un mesaj în care îi avertizează pe cei care așteaptă festivalurile de muzică să nu vină cu substanțe interzise, precum marijuana. Mesajul este însă un apropo ironic la situația de anul trecut când jurnaliștii Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost prinși festivalul SummerWell cu două țigări cu marijuana asupra lor. 

De Mihai Niculescu,

„Întrebare primită pe Facebook MAI:
– ”Mi-am luat bilet la Neversea. Voi puteți să stați acasă că nu prea vreau să vă văd pe acolo, știți ce zic. Vă trimit eu fotografii. Ca idee, nu mai bine mergeți la Dorian Popa? Nu vreau foto, că nu mă interesează. Mulțumesc!”.
Răspuns:
– Așteptăm cu drag pozele. Fotografii lăsați-ne pe noi să facem, față și profil, dacă este cazul. Știți ce zicem!”, scrie în mesajul publicat de MAI, pe Facebook, care trece în revistă apoi festivalurile de muzică din această vară, cu o scurtă descriere pentru fiecare.

Festivalul SummerWell are însă o ironie la adresa celor două vedete de televiziune, Emma Zeicescu și Claudiu Popa, care au fost prinşi cu două ţigări cu cannabis.

„Summer Well – Buftea, un festival interesant… mai ales că, anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”, scrie în mesajul MAI.

În noiembrie 2018, Emma Zeicescu și Claudiu Popa au scăpat de acuzații în acest dosar. Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.


Citește și: Adevăr sau fake news? Europarlamentarii unguri neagă că Dăncilă le-ar fi spus că nu există corupție în România, ci doar diferențe culturale


 

Close
Închide
  Close