Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Oana Lis, la un pas de tragedie pe autostradă. „Am simțit ajutor divin într-un moment cheie”

Oana Lis a trecut prin momente extrem de neplăcute în timp ce se afla în mașină pe autostradă cu partenerul ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei.

De Daria Maria Diaconu,

Oana Lis a povestit despre incident într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de pe un site de socializare.

„Mamă, dragii mei, mare cumpăna am avut pe autostradă! Din cauza denivelărilor de pe asflat, condițiilor meteo – plouă, combinate cu cauciucuri de vară, uzate, mi-a explodat un cauciuc, apoi mi-a rămas și mașină fără baterie!Mulțumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într un moment cheie, căci nefiind în coloana de tiruri ce erau la 5 min. de mine, am reușit să redresez mașina și să nu derapez! Mare noroc avem și cu internetul acum, am găsit repede un site specializat!Mulțumim pentru depanarea rapidă! Bine că n-am pătit numic grav!!!…că eu ca eu, dar nu știu ce vă făceati voi fără mine!!!!…Viață e cea mai importantă și fiecare secundă contează!!!…???”, a explicat Oana Lis.

Ea a dat detalii despre incidentul de pe autostradă și la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

„Am avut o cumpănă foarte mare, eram pe autostradă, mergeam pe București-Pitești, mașina mea e mai uzată, a început să facă mașina ca toți dracii, nu-mi mai aduc aminte bine secundele alea, Viorel începuse să țipe. O jumătate de oră am stat până a venit mașina să ne ajute, a mai fost și un accident, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a spus Oana Lis, citată de spynews.ro.

Close
Închide
  Close