MENIU CAUTĂ

Oana Roman, sută la sută naturală. „Și totuși fără riduri”

Distribuie

Oana Roman le-a arătat prietenilor ei virtuali cum arată fără machiaj. De asemenea, e a mărturisit că nu are botox și s-a lăudat că nu are deloc riduri.

Oana Roman este foarte mulțumită de felul în care arată. pe internet, ea s-a afișțat fără pic de machiaj și s-a lăudat că deși nu are nicio intervenție estetică, nu are riduri.
„42 spre 43. Fără filtre, fără machiaj, fără botox – și totusi fără riduri! :) Gena bună de la mama!”, a menționat Oana Roman pe Instagram.


„Arăți grozav, oricum 40 e noul 230”, „Așa e! Și inteligența, bunul simț tot de la distinsa ta mamă!”, „Arăți foarte bine nemachiată”, „Simplitatea – cea mai frumoasă”, „Deci mă bucur că ai scăpat de roșcatul acela din păr, care mă făfcea confuză. Acum arăți mult mai proaspăt și mai tânără”, „Apreciez din suflet femeile care se mândresc cu frumusețea naturală și cu caracterul lor frumos”, „Ești minunată, Oana. Cu siguranță genele moștenite sunt importante. Însă faptul că iubești, că ești iubită, dragostea pentru pitica voastră. Și toate realizările tale și ale familiei tale sunt la fel de importante”, „Arăți super indiferent ce faci”, sunt mesajele primite de Oana Roman în mediul virtual.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din peisajul monden din România. Este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță care se numește Maria Isabela.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Comentarii