Mergi direct la conținut »
Pe cine a sunat Ionela Prodan cu puțin timp înainte să fie internată de urgență. “M-am speriat”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pe cine a sunat Ionela Prodan cu puțin timp înainte să fie internată de urgență. “M-am speriat”

Pe cine a sunat Ionela Prodan cu puțin timp înainte să fie internată de urgență. “M-am speriat”

Pe cine a sunat Ionela Prodan cu puțin timp înainte să fie internată de urgență. Răzvan Botezatu adeclarat în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars că s-a speriat foarte tare atunci când mama impresarei Anamaria i-a mulțumit că a invitat-o în emisiune de mai multe ori.

De Livia Lixandru,

„Înainte să se interneze, mi-a dat telefon, acum o săptămână, şi mi-a spus că se simte foarte rău şi abia vorbea. Mi-a spus că voia să îmi mulţumească pentru că am invitat-o mereu la Star Matinal, pentru că am fost alături de ea. I-am spus că atunci când se va simţi mai bine va veni la noi. Mi-a zis: nu cred, maică, pentru că nu mă simt bine. M-am speriat. A fost un mesaj aşa, când îi spui unui om mulţumesc pentru ce ai făcut pentru mine, dar nu ştiu dacă ne mai vedem, ceva de genul a fost acel telefon, care m-a speriat. Apoi la două, trei zile s-a internat”, a povestit Răzvan Botezatu în direct la „Star Matinal”.

Răzvan Botezatu a vorbit cu Anamaria Prodan care l-a asigurat că mama ei este bine . „Important este că Anamaria Prodan ne-a asigurat că doamna Ionela Prodan este bine”, a spus Răzvan Botezatu. Zilele trecute, mama Anamariei Prodan a fost internată de urgență.


EXCLUSIV/ Ce planuri secrete are Delia. Își mai ia o casă în același cartier!

VIDEO/Amintiri din clubul cu vampiri: Dracula, reclamat la ambasada SUA după ce a speriat o americancă!

Close
Închide
  Close