MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2010 19:46

Premieră | Noul videoclip Guess Who – Unu altu

Distribuie

După succesul teribil pe care l-a avut cu piesa Locul Potrivit, Guess Who revine cu un nou videoclip care cu siguranţă va face senzaţie în România, în special prin mesajul social transmis.

Videoclipul „Unu altu” va fi văzut în premieră în această seară la ora 22:00 pe Libertatea.ro şi Monden.info. Fanii artistului au avut parte de un preview în cursul zilei de azi, acesta putând fi văzut doar pe siteul retu-r.ro.

Regizorul clipului este nimeni altul decât rapperul Spike, cel cu care Guess Who a colaborat extrem de bine în ultimii ani. Câştigători ai premiului Best Hip-Hop Artist la Romanian Music Awards 2010, Guess Who şi Spike au lucrat la studiourile Buftea pentru filmarea lui „Unu altu”.

„Mi-am pus toată încrederea în viziunea domnului regizor Spike, având în vedere că a fost filmat pe croma, iar acesta este unul dintre punctele lui forte. De lucrat cu el e dificil sau poate el o sa spună că sunt dificil dacă îl întrebaţi, dar merită efortul atunci când rezultatul este peste aşteptări”, ne-a declarat în exclusivitate Guess Who.

La sfârşitul lunii septembrie, Guess Who va mai lansa un videoclip. „Este vorba de o piesă nouă, iar regia a fost asigurată de Andrei Stăruială. Sper să fie o surpriză plăcută pentru toţi, acesta prefaţează al doilea album la care lucrez, dar până atunci voi mai scoate câteva clipuri”, ne-a mai povestit Guess Who.

Vezi şi „Video | Spike a lansat videoclipul piesei Realitate”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii