De Andreea Romaniuc Archip,

Când și-a dat seama că mariajul ei cu Traian Spak nu mai are viitor, Andreea și-a întors fața către fosta colegă de trupă, și-a deschis sufletul în fața ei și i-a cerut sfatul și sprijinul.

„A fost prima persoană care a aflat, a fost prima persoană căreia i-am spus. Nu am îndrăznit să vorbesc lucrul acesta cu mama, pentru că, știi cum e, la urma urmei, părinții au niște păreri preconcepute. Pe Andreea am simțit-o pe sufletul meu, cred că toată discuția asta am avut-o chiar în momentul în care noi ne-am reîntâlnit, în perioada Paștelui. E o persoană tânără, ca mine, o persoană care îmi înțelege nevoile, care știe ce înseamnă fericirea și cât trebuie să plătești sau să sacrifici pentru ea. Chiar i-am cerut părerea, am stat și am discutat și a spus că indiferent de orice, eu trebuie să fiu fericită, eu și Sienna. A contat foarte mult părerea ei, trebuie să recunosc”, ne-a mărturisit cântăreața, completând că tot atunci au pus la cale reuniunea trupei.

„Între noi există o chimie”

Cele două Andree au crescut, practic, împreună în trupa André, s-au maturizat și au devenit rude când Sienna, fetița Antoneascăi, a fost botezată de Bălan. relația lor de durată este explicată de Andreea Antonescu prin chimia dintre ele: “Noi nu am fost identice vreodată, dar întotdeauna ne-am completat, consider că acesta a fost și motivul pentru care trupa André a reușit să cucerească o mare masă a publicului. Între noi există o chimie”.

Video: Bogdan Sorocan/ Foto: Vlad Chirea

Citeşte şi:

Corina Caragea a câștigat bani din reclame și modelling, înainte să ajungă la TV. Primul job l-a avut în liceu

Cu ce se ocupă, la 23 de ani, Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Cine este geniul din spatele Airbnb. Brian Chesky și-a cunoscut iubita pe Tinder și a fondat compania, care acum valorează 38 de miliarde de dolari, pentru a-și plăti chiria

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile