Mergi direct la conținut »
Prima reacție a lui Dani Oțil după ce s-a aflat că Flavia are o relație cu Codin Maticiuc. Ce a putut să spună prezentatorul de televiziune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prima reacție a lui Dani Oțil după ce s-a aflat că Flavia are o relație cu Codin Maticiuc. Ce a putut să spună prezentatorul de televiziune

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a avut prima sa reacție după ce s-a aflat despre povestea de iubire dintre asistenta lui de la emisiune, Flavia, și Codin Maticiuc.

De Dana Aramă,

Codin Maticiuc și Flavia Mihășan, blonda ”vecină” de la Neața cu Răzvan și Dani sunt împreună, formând cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.

Flavia Mihașan venea după o relație mai lungă cu actorul Alexandru Ion, încheiată destul de abrupt la începutul toamnei. Și, în vreme ce unii o dădeau drept ”noua iubită a lui Oțil”, blonda sexy a dimineților de la Antena 1 se lăsa cucerită de Maticiuc.

Acum, Dani Oțil, colegul Flaviei de la emisiunea matinală de la Antena 1, a avut prima reacție după ce s-a aflat despre povestea de dragoste dintre asistenta sa și Codin Maticiuc, cel care a făcut sacrificii de dragul unui rol pe care l-a interpretat într-un film.

„Am văzut în ziare că ai ceva pentru mine. Cum mai pun eu episoadele cu noi doi în casă, când îţi fac masaj şi cum explici că sunt filmate mai de mult timp? O să pun episodul cu masajul ca să îţi încurc moşu”, a spus Dani Oțil la emisiunea matinală pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: ”Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Close
Închide
  Close