Mergi direct la conținut »
Proba trecută cu brio de Mirela Vaida. "M-au încăput!!! Yu-hu!!!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Proba trecută cu brio de Mirela Vaida. „M-au încăput!!! Yu-hu!!!”

Mirela Vaida este foarte fericită că, după ce a devenit mămică pentru a treia oară, a reușit să îmbrace o pereche de blugi pe care o purta în toamna anului trecut.

De Dana Aramă,

În mediul virtual, Mirela Vaida a postat o fotografie care datează din toamna anului trecut. Fotografia a fost făcută în studioul emisiunii pe care Mihai Morar o prezintă la postul de televiziune Antena Stars. Vedeta i-a anunțat pe fanii săi că miercuri este invitată la emisiunea respectivă, însă a fost extrem de bucuroasă că va purta aceeași pereche de blugi din imaginea de anul trecut, semn că a revenit la silueta  dorită foarte repede după ce a devenit mămică pentru a treia oară.

„Dragilor, în seara asta voi fi invitata lui Mihai Morar, la „Răi da buni”, de la ora 21, în direct! Poza e e de astă-toamnă, dar nu asta e vestea… Ci ca voi purta aceiași blugi și în seara asta!!! M-au încăpuuuut!!! Yu-huuuuu!! ????”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii.  Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.


Citește și:

Segregarea în școli. Părinții nu vor să-și lase copiii la „școala romilor”: într-o unitate de învățământ din Mizil, numărul copiilor care nu aparțin etniei scade de la un an la altul

Close
Închide
  Close