Mergi direct la conținut »
Problemele de sănătate cu care se confruntă Victor Slav. "În continuare mi se umflă piciorul"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Problemele de sănătate cu care se confruntă Victor Slav. "În continuare mi se umflă piciorul"

Problemele de sănătate cu care se confruntă Victor Slav. „În continuare mi se umflă piciorul”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

De Dana Aramă,

Victor Slav a mărturisit că și-ar dori să se înscrie la show-ul de televiziune Exatlon România, însă problemele de sănătate îi cam dau bătăi de cap.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru wowbiz.ro, Victor Slav a dezvăluit că anul acesta s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate. Cea mai dureroasă dintre acestea este cea de la picior.
„Din păcate în ultimul an am avut o serie de probleme, începând cu pieptul, o ruptură musculară la pectoralul stâng, iar în februarie am suferit o operație la picior, la gleznă, și nu sunt recuperat nici în momentul de față.

În continuare mi se umflă piciorul, mai ales când stau prea mult în picioare. Încă nu pot să fac anumite mișcări, nu mi-am recuperat mobilitatea în totalitate, așa că mi-ar fi imposibil să mă descurc la Exatlon. Poate voi participa la Exatlon 3 sau 4, deși este destul de riscant”, a mărturisit Victor Slav.

Victor Slav este un cunoscut prezentator de televiziune de la noi. Acesta a format un cuplu alături de Bianca Drăgușanu, din relația lor rezultând o fetiță care se numește Sofia Natalia.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

 
 
Close
Închide
  Close