MENIU CAUTĂ

Radu Banciu îl desființează pe Dan Capatos: „Ești un fraier și un jurnalist de 2 lei”

Distribuie

Nici explicațiile date de Capatos, conform cărora imaginile au fost difuzate pentru că ar fi vrut să se semnaleze o neregulă în ceea ce privește eficiența SPP-ului nu l-au convins pe Banciu.
„Te duci la o sală nu trebuie să iei după tine 100 de sepepiști. Ce trebuiau să facă ăia? Să stea în fundul lui Emil Boc când se dezbrăca? Orice om se dezbracă. Eu cred că și Dan Voiculescu a făcut baie o dată în viața lui (…) Erau niște scene absolut firești. Nu este normal după părere mea, indiferent cine ești, să ai după tine o echipă de sepepiști când te duci în timpul tău liber să faci sport. Este o aiureală să pretinzi că ai difuzat pentru că ți s-a părut că era ceva în neregulă și ai vrut să atragi atenția.
Întotdeauna în presă a existat, moralmente vorbind, o linie de demarcație între nulități și oamenii care și-au făcut treaba. Ăștia nu sunt în această categorie, Mircea Badea și Dan Gapatos. Sunt niște fraieri, niște jurnaliști de doi lei. Ce emisiune are Capatos!? Cu 100 de curve care defilează”, a spus jurnalistul, marți seara, în emisiunea „Lumea lui Banciu”.
Dan Capatos
Citește și:
Scandal de proporții! Emil Boc, în fundul gol în incinta unei săli de fitness
Boc, mai trage de fiare ca să semeni cu ”Gladiatorul”
Mircea Badea, despre fotografiile cu Boc în fundul gol: „Da, avea buci. Multe. Buci, buci, buci”
CTP a refuzat să intre în direct la Capatos: „Nu am vrut să vorbesc la bordel”
CNA discută joi filmul cu Boc dezbrăcat
 
 
 

Citește mai multe despre Dan Capatos, Emil Boc și Radu Banciu pe Libertatea.

Comentarii