Mergi direct la conținut »
Răspunsul dat de Răzvan Simion când a fost întrebat dacă Lidia Buble cântă la nunți. "Tăiem factură. Unii bani se mai și refuză!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răspunsul dat de Răzvan Simion când a fost întrebat dacă Lidia Buble cântă la nunți. "Tăiem factură. Unii bani se mai și refuză!"

Răspunsul dat de Răzvan Simion când a fost întrebat dacă Lidia Buble cântă la nunți. „Tăiem factură. Unii bani se mai și refuză!”

Răzvan Simion a fost întrebat dacă iubita sa, Lidia Buble, cântă la nunți. Prezentatorul de televiziune a oferit amănunte pe seama acestui subiect.

De Dana Aramă,

Într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, prezentatorul de televiziune a fost întrebat despre iubita lui, cântăreața Lidia Buble. Acesta a fost întrebat dacă artista care îi este parteneră de viață cântă la nunți.

„Da! De ce? Tăiem factură, dacă asta te interesează! Şi pentru domnii de la ANAF, tăiem factură dintotdeauna! Săptămânile viitoare cred că avem vreo trei nunţi! E adevărat, suntem selectivi, suntem selectivi prin prisma preţului… să nu te gândeşti că onorăm toate cererile pe care le primim. Au fost cazuri când am refuzat! Unii bani se mai şi refuză! E important să mai şi refuzi din bani!”, a spus Răzvan Simion.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu cântăreața Lidia Buble.

Citește și: Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor

 

Close
Închide
  Close