Mergi direct la conținut »
Regimul care a ajutat-o pe Catinca Roman să dea jos 7 kilograme. Nu sare peste nicio masă, nici măcar peste cină!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Regimul care a ajutat-o pe Catinca Roman să dea jos 7 kilograme. Nu sare peste nicio masă, nici măcar peste cină!

Regimul care a ajutat-o pe Catinca Roman să dea jos 7 kilograme. Nu sare peste nicio masă, nici măcar peste cină!

Catinca Roman a slăbit șapte kilograme de când merge la sală și ține un regim strict. Cu toate acestea, vedeta nu sare peste nicio masă, nici măcar peste masa de seară.

De Dana Aramă,

 

Catinca Roman arată din ce în ce mai bine în ultima perioadă. Vedeta s-a apucat de sport și a ținut regim, astfel că a reușit să dea jos șapte kilograme.


Chiar dacă ține o dietă, Catinca Roman nu sare peste nicio masă, potrivit okmagazine.ro.

„Este o dietă bazată pe proteină. I-am dat voie să mănânce o dată pe săptămână tot ce doreşte ea”, a explicat antrenorul ei, David Sîrbu.

„Eu mănânc şi seara, pentru că eu nu mă culc devreme. Adică, chestia cu mâncatul după 6 seara e pentru persoanele care se culcă la 10-11. Eu, cum mă culc la 1-2, mănânc ceva în jur de ora 8. Cu dulciurile stau foarte bine în ultimul timp, în sensul că înainte aveam dependenţă de dulciuri, cred că nu trecea zi de la Dumnezeu în care să nu mănânc ceva dulce.

Chiar la modul că eram în stare la 12 noaptea să mă scol din pat să mă duc să-mi cumpăr ceva dulce. Chestie care, de când fac sport, nu s-a mai întâmplat.

Mai am mici probleme cu pastele. Mâncând rar şi puţin, probabil că stomacul meu s-a strâns şi obţin senzaţia de saţietate mult mai repede”, a mărturisit Catinca Roman.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Close
Închide
  Close