Mergi direct la conținut »
Revedere emoționantă pentru Iulia Vântur. "Ne-am întâlnit la mijloc de drum"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Revedere emoționantă pentru Iulia Vântur. "Ne-am întâlnit la mijloc de drum"

Revedere emoționantă pentru Iulia Vântur. „Ne-am întâlnit la mijloc de drum”

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a avutr parte de o întâlnire mai mult decât emoționantă. Aceasta și-a revăzut părinții.

Deși este plecată din țară de foarte mult timp, Iulia Vântur are o legătură specială cu părinții săi, pe care îi vizitează în România ori de câte ori are ocazia. de data aceasta, Iulia Vântur și-a revăzut părinții în Dubai, acolo unde s-au simțit foarte bine.

Iulia Vântur este în culmea fericirii alături de mama și taăl ei.

 „Jumătate tu, jumătate eu… ne-am întâlnit la mijloc de drum: Dubai. Câteva zile, petrecute împreună, ne încărca cu multă dragoste. Vă trimitem și vouă, cu mare drag ?❤️ #love #always #family #bonding #dubai #travel #happy”, a spus iulia Vântur.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close