MENIU CAUTĂ

Rihanna, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Cannes. Ce vedete au mai strălucit pe covorul roșu

Distribuie

Rihanna a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Cântăreața și-a făcut apariția la premiera filmului Okja într-o ținută care a fost extrem de apreciată de critici, relatează Vogue.com.

Rihanna a ales să poarte o rochie din colecția Dior Haute Couture, care a îndreptat întreaga atenție asupra ei.

Rochia vedetei pare să semene cu una de mireasă, însă Rihanna a știut cum să o poarte și să o accesorizeze. Vedeta a purtat o pereche de ochelari futuristă, parcă pentru a adăuga o notă personală ținutei.

Rihanna nu a fost singura care a fost apreciată de critici. Bella Hadid, care în prima zi a festivalului și-a arătat lenjeria intimă pe covorul roșu, a adoptat o ținută mai ”cuminte”, însă una care tot i-a pus în evidență silueta.

Totodată, echipa peliculei Okja, realizat de Netflix, a strălucit și ea pe covorul roșu.

Echipa filmului Okja, în care joacă Tilda Swinton și Jake Gyllenhaal

Premiera filmului a avut loc după ce cu doar câteva ore, la o proiecție a filmului, a fost o problemă tehnică. În plus, spectatorii au fluierat la vederea logo-ului Netflix, care a generat o adevărată polemică.

Mai precis, platforma online Netflix a provocat o adevărată dezbatere, având în vedere că două filme care se află în competiția pentru Palme dOr nu vor fi proiectate în cinematografele franceze. Acest lucru a provocat indignizare și a forțat organizatorii festivalului să adopte o poziție oficială.

Astfel, de anul viitor, vor fi selectate doar filme ai căror realizatori îşi iau angajamentul să le distribuie în cinematografele din Franţa. Subiectul a fost abordat și de președintele juriului Pedro Almodovar, care a fost de acord cu noua politică a Festivalului.

Citește și:

Citește mai multe despre Bella Hadid, Rihanna, cannes film festival și Okja pe Libertatea.

Comentarii