Mergi direct la conținut »
Romanița Iovan, printre cei prinși de furtuna din Grecia. „Noi eram cu tortul și șampania”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Romanița Iovan, printre cei prinși de furtuna din Grecia. „Noi eram cu tortul și șampania”

Romanița Iovan, printre cei prinși de furtuna din Grecia. „Noi eram cu tortul și șampania”

Romanița Iovan s-a aflat printre vedetele de la noi, care au fost surprinse de furtuna puternică, ce a lovit Grecia miercuri seara. Aceasta a povestit îngrozită, clipele trăită în peninsula Halkidki.

Șapte turiști, dintre care doi români, au murit în urma unei furtuni care a lovit, miercuri seară, peninsula Halkidki din Grecia. Alte aproape 100 de persoane au fost rănite în urma intemperiilor, iar autoritățile au decretat stare de urgență.

Creatoarea de modă era în zonă când s-a dezlănțuit vijelia. „Nu vă vine să credeţi ce e aici. Noi eram cu tortul şi şampania, dar apoi am fugit în hotel. Ne aşteptam la furtună, dar nu la o aşa intensitate”, a povestit Romanița Iovan, potrivit Spynews.

Și Bobonete se afla în Grecia în momentul în care s-a dezlănțuit vijelia. „Lucrurile erau ok până să înceapă să tune şi să fulgere. Noi am auzit un şuierat, dar nu era ploaie, nimic. Noi eram aici la terasă şi în spatele nostru au căzut copacii. Deci totul s-a întâmplat pe loc. Am auzit ţipând în spate, dar cui gândul la copii am fugit la hotel. I-am găsit apoi pe adulţi închişi într-o chicinetă de ciment”, a explicat actorul pe contul de socializare.

Citește și

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Close
Închide
  Close