Mergi direct la conținut »
Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fosta soție a lui Mick Jagger: „Sunt cel mai fericit bărbat din lume”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fosta soție a lui Mick Jagger: „Sunt cel mai fericit bărbat din lume”

Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fosta soție a lui Mick Jagger: „Sunt cel mai fericit bărbat din lume”

Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul model Jerry Hall, în cadrul unei ceremonii civile discrete, vineri după-amiază, la Londra, într-un palat din secolul al XVIII-lea.

De Andreea Ciocanel,

„Sunt cel mai fericit și norocos băbrat din lume”, a declarat imediat după căsătorie magnatul american, în vârstă de 84 de ani, care este CEO al trustului de presă News Corp şi deţine 21st Century Fox Inc. El și soția, Jerry Hall, în vârstă de 59 de ani, erau amândoi numai un zâmbet, urmând ca sâmbătă să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, la biserica St Bride’s, proiectată de Christopher Wren, arhitectul care a construit şi celebra catedrală St. Paul din Londra. Cele şase fiice ale mirelui şi miresei din relații anterioare ale acestora vor fi domnişoare de onoare.

Rupert Murdoch & Jerry Hall Tie The Knot!

Magnatul şi Jerry Hall, fosta soție a lui Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, şi-au anunţat logodna în luna ianuarie, prin intermediul unui anunţ publicitar apărut în cotidianul britanic The Times, deţinut de grupul controlat de Murdoch. Ei au apărut împreună în public la gala de decernare din acest an a Globurilor de Aur.

Rupert Murdoch a divorţat de cea de-a treia soţie, Wendi Deng, în 2013, după o căsnicie care a durat 14 ani. Magnatul american, care a mai fost căsătorit cu Patricia Booker în perioada 1956 – 1967 şi cu Anna Mann în perioada 1967 – 1999, are şase copii.

Jerry Hall a fost căsătorită cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, timp de peste 20 de ani, însă în timpul procedurii de divorţ, rockerul britanic a susţinut că ei nu au fost niciodată căsătoriţi. Mariajul celor doi – care au împreună patru copii – a fost declarat nul de justiţia britanică

Close
Închide
  Close