MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2015 17:43

S-a îngrășat 5 kilograme și-și plimbă iubita în parc! Gabriel Cotabiță și-a revenit foarte bine de când s-a externat

Distribuie

La mai bine de o lună de când s-a externat, Gabriel Cotabiţă s-a refăcut miraculos. Artistul este total schimbat faţă de pacientul care a stat o perioadă bună în spital, în comă, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness.
El s-a îngrăşat nu mai puţin de cinci kilograme, nu mai are fire albe în cap şi arată chiar foarte bine şi plin de viaţă. Cotabiţă a fost surprins, miercuri seară, în timp ce se plimba cu iubita lui, ca un adolescent îndrăgostit.
Gabi şi-a dus partenera într-un parc din apropierea apartamentului în care locuieşte, unde aceştia au petrecut în jur de o oră, pe o bancă, la umbră, unde s-au ţinut de mână, ca doi liceeni.

Iubita lui a cărat plasa cu mezeluri

Apoi, în drum spre casă, Cotabiţă şi iubita lui, cea care i-a fost alături într-una dintre cele mai grele perioade din viaţa lui, s-au oprit într-un supermarket, de unde au cumpărat mezeluri şi brânzeturi.
Partenera artistului a fost cea care a ”cărat” sacoşa, până la domiciliu. Pe parcursul întregii plimbări, artistul a avut cu el o sticlă cu un suc pe bază de aloe.
FOTOGRAFII: Vlad Chirea

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii