De Geo Berciu,

În urmă cu două zile, Simona Bălănescu a primit o veste extrem de tristă din partea medicilor: inima bebeluşului său de numai 12 săptămâni a încetat să mai bată, sarcina oprindu-se, astfel, din evoluţie.
„Vestea că inima copilului nostru nu mai bătea de două zile, ne-a lovit în plin şi pe mine şi pe Simona. Ne iubim atât de mult şi fericirea noastră era completă, dar la aflarea verdictului dat de medici, am rămas cu inima frântă. Nu am dorit niciodată să îmi expun viaţa privată, mai ales având în vedere că emisiunile sunt axate acum pe subiecte de gen trauma, tocmai de aceea voi fi destul de sărac în declaraţii.
Simona Bălănescu: „Este minunat să fii îndrăgostită”
Decizia noastră în urmă acestui incident care ne-a sfâşiat este să mergem înainte cu planurile de nuntă. Vom avea cununia civilă sâmbătă, 20 octombrie 2012. Dragostea noastră este acum şi mai mare, vrem să fim împreună în adevăratul sens al cuvântului şi în faţa legii. Nu am renunţat la ideea de a avea un copil şi vom mai încerca”,a declarat Rareş Dragomir pentru replicavedetelor.ro.
În acelaşi timp, Simona a trebuit să-i explice şi băiatului ei, Marc, dintr-o căsătorie anterioară, trista situaţie: „I-am spus lui Marc că inima frăţiorului sau nu mai bate şi că acesta, având probleme de sănătate, nu va mai veni pe lume, aşa cum ne doream. În acelaşi timp, i-am mai spus că mami va aduce pe lume în viitor un alt copilaş sănătos cu care el se va putea juca”.
Citeşte şi: Rares Dragomir şi Simona Bălănescu se căsătoresc! Vedeta postului Antena 2 este însărcinată!
 

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații