De Denisa Macovei,

Ștefania și Speak s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar relația lor pur profesională s-a transformat, rapid, într-o poveste de dragoste cât se poate de serioasă. Iar faptul că se consideră suflete-pereche le-a dat curaj să-și riște relația la “Asia Express”. Și chiar au depășit cu brio această experiență, mai ales că certurile din deplasare au fost cam aceleași cu cele de acasă.

Libertatea: Voi locuiți împreună încă de la începutul relației… Ti-ai adus hainele ușor-ușor până când i-ai luat tot dressing-ul sau Speak te-a oprit într-o seară și te-a rugat să nu mai pleci?

Ștefania: Mutarea mea la Speak nu a fost o mutare treptată, a fost o decizie luată rapid, produsă de el și acceptată de mine foarte ușor. Vă pot spune că el nici măcar nu era în România când mi-am adus hainele.

Sincer, cât de des vă certați pe dressing, cunoscându-l pe Speak care are o adevărată colecție de adidași și ține enorm la ei?

Speak: Totul până la adidași!

Ștefania: Nu ne-am certat pentru că am grijă ca spațiile noastre să fie egale. Plus că i-am făcut loc special pentru adidașii lui.

Sunteți genul de cuplu care, la prima ceartă, se și departe?

Speak: Nu s-a întâmplat niciodată până acum și nici nu simt că se va întâmpla. Suntem sănătoși la cap și știm ce e important și ce nu.

Ștefania: Niciodată nu am avut astfel de ieșiri, chiar dacă sunt mică, mă consider destul de matură și nu-mi place să mă joc cu focul doar de dragul jocului.

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”
Recomandări

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”

 

Ștefania, pe lângă iubit, Speak îți este și producător muzical. Cum reușești să delimitezi profesionalul de personal? Îl lași să te certe sau “te răzbuni” seara acasă?

Ștefania: La început mi-a fost foarte greu să nu ripostez atunci când eram certată în studio, dar cu timpul am înțeles că acolo Ștefan este boss-ul și așa va rămâne, însă acasă sunt eu. (râde) Știu că Ștefan este perfecționist, mai ales în ceea ce privește muzica și mă bucur că am un om ca el care să mă îndrume în carieră, dar și în viață. De cele mai multe ori mă mulez după Ștefan, pentru că știu că de cele mai multe ori deciziile luate de el sunt cele mai calculate.

Tot gratis muncești pentru ea sau ai început să-i ceri bani?

Speak: Banii făcuți de fiecare în parte sunt banii familiei și să nu vă imaginați că avem conturi sau averi separate.

Citeşte şi:

“Stâlpul echipei a fost Ștefania”. Speak și iubita lui au participat împreună la Asia Express (Antena 1) și le-a plăcut enorm experiența

Decizia luată de Speak, după participarea la Asia Express. Artistul s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania. „E ceea ce trebuie”

Experiență șocantă la Asia Express, sezonul 3. Prima destinație a concurenților este Filipine. „Părea o răscoală de la 1907! Ne uitam neputincioși”

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur