MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 07:30

Tatăl Andrei, declarații emoționante despre fiica lui. “Așa am învățat-o eu “

Distribuie

Tatăl Andrei, declarații emoționante despre fiica lui. Soția lui Cătălin Măruță a urcat pe scenă alături de Maluma, iar tatăl ei a fost prezent și a susținut-o ca de fiecare dată. Acesta a povestit la Antena Stars, cum era interpreta pe vremea când era copil.

„Da, e adevărat și întotdeauna mi-a plăcut să fiu aproape de copilul meu. Am înțeles că Andra va avea un duet cu Maluma astăzi. Da, așa știam eu, dar eu nu m-am ocupat de proiect aici pentru că am terminat anul 4, mă pregătesc pentru licență, am stat mai mult acasă la învățat. Tot ce se vede pe Andra, lecțiile de viață și de muzică, asta am învățat-o eu pe Andra. Eu văd că mai departe transmite copiilor ei. Îi dorim să transmită mai departe, să mergem pe același gen de familie muzicală”, a spus tatăl Andrei.

tatal andrei

„Andra când era copilă, ea a fost de micuță un pic mai rebelă, lucru care a ajutat-o în viață, a fost curajoasă de micuță, deci de aceea cânta de micuță pe scenă, dar a avut curaj, a avut ce trebuie pentru a deveni ce este acuma. Direcția eu am dat, deci întotdeauna părinții trebuie să dea direcția. Este ceva ce vă mai doriți de la viață în momentul acesta? Sănătate, bucurii, familie, oameni și cu toată lumea”, a mai spus tatăl Andrei.

Citește și

EXCLUSIV/ Motivul pentru care Pepe și-a scos la vânzare barul din buricul Capitalei! ”Am alte planuri cu banii”

 

Citește mai multe despre Declarații și tata pe Libertatea.

Comentarii