MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2018 11:40

Tristan Tate, ipostază tandră cu Bianca Drăgușanu. „Trabuc cubanez și femeia mea…”

Distribuie

Tristan Tate a publicat o fotografie în care apare alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu, iar mesajul este unul scurt și inedit.

Lui Tristan Tate, noul iubit al Biancăi Drăgușanu, îi place viața bună și trăită din plin, iar acest lucru reiese și din descrirea inedită pe care tânărul a făcut-o în mediul virtual la o fotografie în care apare alături de iubita lui.

Ipostaza în care cei doi s-au lăsat fotografiați este una plină de tandrețe, semn că pasiunea dintre ei este la cote înalte.
„Vin franțuzesc, trabuc cubanez și femeia mea româncă”, este mesajul pe care Tristan Tate l-a scris în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu.

De remarcat este faptul că aceeași imagine, dar cu un alt mesaj, a fost publicată și de Bianca Drăgușanu cu câteva ore înainte de postarea făcută de Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: Cele mai mari pensii speciale din Ministerul de Interne. Peste 20.000 de lei luaţi în mână'


 

Citește mai multe despre tristan tate și declaratie pe Libertatea.

Comentarii