Mergi direct la conținut »
Unde muncește Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga. "Din fericire, nu lucrăm în același spațiu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Unde muncește Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga. „Din fericire, nu lucrăm în același spațiu”

După o perioadă în care a fost reporter la TV, Bianca Lăpuște a ajuns acum să lucrez\e alături de partenerul ei de viață, compozitorul Marius Moga.

De Dana Aramă,

Marius Moga și Bianca Lăpuște sunt împreună de cinci ani.  În 2015, partenera de viață a lui Marius Moga, Bianca Lăpuște, a adus pe lume o fetiță care a primit numele Maria Elisabeta. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Bianca Lpăpuște a vorbit despre viața sa de acum.

După o perioadă în care a lucrat ca reporter la Pro TV, Bianca Lăpuște muncește acum împreună cu partenerul ei de viață, Marius Moga.

Aceasta se ocupă de promovare la DeMoga Music.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, a declarat Bianca Lăpuște.

Întrebată despre revenoirea la TV, Bianca Lăpuște a răspuns:

„Avem şi noi proiectele noastre, pe care vrem să le demarăm, dar asta nu ne opreşte vreo clipă să fim sau nu în televiuziune. E o chestiune de moment.

…Asta nu pot să spun, pentru că momentan suntem implicaţi cu DeMoga Music şi până nu o aducem la un anumit nivel, nu ne putem gândi la televiziune”.

În ceea ce privește relația personaă cu Marius Moga, Bianca Lăpuște a spus:

„Am făcut deja cinci ani împreună, în ianuarie. 3 de ani de la nuntă… Sigur că ne mai dorim copii. Dar nu acum, sincer!”.

Citește și: Mărturii despre șpăgile pentru cezariene! Sorina Pintea spune că nici moartea copiilor de la Giulești nu i-a făcut pe medici să renunțe la banii negri!

 

 

Close
Închide
  Close