MENIU CAUTĂ
19 Sep. 2016 18:28

Vica Blochina, în chiloți. Ce-și spune când se uită în oglindă | FOTO

Distribuie

Vica Blochina are un trup de invidiat la cei 40 de ani ai săi și nu se sfiește să-l expună ori de câte ori are ocazia. Fosta balerină postează în mod frecvent imagini sexy pe rețelele de socializare, asta și pentru că este foarte încrezătoare și mândră de felul cum arată.

Vica Blochina a postat o imagine în care își arată posteriorul în oglindă. Este drept că are un posterior ferm, iar bronzul impecabil îl completează de minune, dar ceea a fost pe placul fanilor ei este mesajul pe care blonda și-l transmite atunci când se uită în oglindă.

”Si din nou m-am uitat în acei ochi și am șoptit: TU EȘTI CEL MAI PREȚIOS LUCRU DIN VIAȚA MEA” am zâmbit și am plecat de lângă OGLINDĂ…”, a scris Vica Blochina în dreptul imaginii.

vica

 

O căruță de bani ca să arate bine

Diva e divă și după 40 de ani. De fapt, mai ales după 40 de ani, demonstrează lituanianca Vica Blochina. Coștientă că de acum natura nu o mai ajută foate mult, blonda încearcă să-și conserve tinerețea și frumusețea în saloanele de fițe, care pun la dispoziția clienților tratamente revoluționare, dar costisitoare.

Pielea feței necesită o grijă aparte, injecții cu vitamine, hidratare profundă, la fel și cea a corpului, ca să nu mai vorbit de păr – cel care trebuie să strălucească și cel care trebuie să dispară. Cu atâtea pe cap, Vica are ziua plină. Practic, nu-i mai rămâne timp decât de sală, yoga și câteva întâlniri. Dar merită, se laudă ea amicelor cărora le-a dezvăluit că cel mai bine se simte nemachiată și încă nu-i este rușine cu fața ei.

Dar, revenind la cheltuielile pe care le presupune această mândrie, ele se ridică la… 3.000 de euro pe lună, o sumă uriașă pentru nivelul de trai din România, dar aproape firească pentru reprezentantele showbiz-ului nostru.

Citește mai multe despre vica blochina pe Libertatea.

Comentarii