MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2017 14:10

VIDEO/ Doddy face “Haz de necaz”! De unde vine noul single și ce l-a inspirat!

Distribuie

După feat-ul de succes cu Marcel Pavel, “Fără să ştii”, Doddy vine cu un single de vară, intitulat sugestiv “Haz de necaz”.

Noua piesă a artistului este inspirată chiar din relaţia sa de cuplu, din micile neînţelegeri apărute la un moment dat, care l-au şi distrat, dar l-au şi pus pe gânduri. Noul single Doddy este însoţit de un clip pe măsură şi este lansat în colaborare cu Sprint Music.

””Haz de necaz” s-a născut în unul dintre momentele în care au apărut crăpături în relaţia mea. Moment în care aveam impresia că s-a schimbat ceva, dar a rămas la stadiu de impresie. Aceste momente ajung să fie amuzante când îţi dai seama că una se spune, alta se face şi totul rămâne neschimbat datorită dragostei. Aşa poţi ajunge să faci ”haz de necaz”… decât să-l alimentezi, e mai bine aşa. Un zâmbet nu apare niciodată lângă o vorba dureroasă.

Piesa este compusă alături de prietenii mei Karo şi Radu (Pink Elephant). Petru Bîrlădeanu (Peter Zaad) a avut şi el un ingredient pentru această piesă.

La videoclip am lucrat pentru prima oară alături de Alin Surdu şi pot spune că sunt foarte mulţumit”, mărturiseşte Doddy.


Citește și: Zeci de moldoveni luptă ca mercenari în estul Ucrainei și în Siria. Cu cât sunt plătiți pentru faptele lor

Comentarii