Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Diana Bisinicu își vede fiica actriță. Cu ce o uimește copila sa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Diana Bisinicu își vede fiica actriță. Cu ce o uimește copila sa

Artista spune că micuța își joacă foarte bine rolurile, la doar 5 ani. Diana Bisinicu își vede fiica actriță, iar pe viitor își dorește să scoată o piesă împreună cu copila sa.

De Ana Maria Păsat,

Pe zi ce trece, cântăreața este tot mai uimită de fiica sa. Diana Bisinicu își vede fiica actriță tocmai pentru că micuța de doar cinci ani are un talent aparte în a-și intra bine în diverse roluri.

”Îi place mult să cânte, să danseze. Nu știu dacă vrea să mă imite sau face aceste lucruri în oglindă. Este o fire artistică, tind să cred că va merge spre latura actoricească. La 5 ani poate deveni extrem de serioasă, Se poate abține de la orice și să joace un rol”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Deși își propusese să scoată o piesă cu fiica sa în momentul în care aceasta va pronunța corect toate cuvintele, artista a amânat încă momentul. Motivul?

”Îmi doresc foarte tare acea piesă cu ea. Mi s-a părut însă că atunci când mergem în emisiuni televizate este cam reticentă. Am zis că mai bine să mai lăsăm să treacă timpul un pic”, a adăugat aceasta.

O mamă de… coșmar

Artista care a bătut orice record de grijă maternă se află de câteva zile în concediu. Ea a plecat singură, cu soțul său, tocmai în Republica Dominicană.

Aceasta a spus că a decis să plece doar în doi tocmai pentru că știe ce înseamnă un zbor cu avionul, pe o distanță mare. Aflată la mare depărtare de copila sa, care a rămas în grija bunicei, la Constanța, Diana ține tot timpul legătura cu ea. Aceasta vorbește pe aplicațiile video de pe contul său de socializaare, pentru a-și vedea copila, nu doar pentru a o auzi.

Altfel, artista recunoaște că nu de puține ori, este o mamă de ”coșmar”. Ea a povestit cum, până și la evenimente, se plimba tot timpul cu caserola de mâncare în geantă, tocmai pentru a fi sigură că micuța sa are tot ce-i trebuie.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Motivul pentru care Ionuț Dolănescu vine vara în România. Câștigă bani frumoși pentru vacanța din… America!

Close
Închide
  Close