MENIU CAUTĂ
03 Dec. 2018 21:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Fetița Adelinei Pestrițu are deja o mică avere în bijuterii. “Ar putea să i le poarte mami până crește ea”

Distribuie

Zenaida Maria va fi sigur o prințesă și o pasionată de modă, ca mama ei. La doar 4 luni, fetița Adelinei Pestrițu are deja o garderobă formată numai din haine și pantofiori de firmă, plus o mulțime de bijuterii din aur, cu pietre prețioase.

Adelina Pestrițu a avut grijă ca fetiței sale să nu-i lipsească nimic. Are deja, la doar patru luni, o garderobă plină de hăinuțe de firmă, rochițe, bluzițe, fuste și alte lucruri potrivite unui bebeluș de vârsta ei. Pe lângă asta, Zenaida Maria este și deținătoarea unui mic tezaur, care cuprinde bijuterii scumpe, din metale și pietre prețioase.

„Baby are tot ce și-ar dori un copil și ar putea avea un copil de vârsta ei. La 4 luni a primit o grămadă de bijuterii, ar putea să i le poarte mami până crește ea. Așa că nu intenționăm să-i mai cumpărăm altele în această perioadă”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru Libertatea.

Fosta prezentatoare TV ne-a mai spus că micuța sa a făcut o adevărată pasiune pentru accesoriile ei și este fascinată când o vede aranjată.

„Când mă vede schimbată, altfel coafată sau machiată ori când port accesorii e foarte atrasă de aceste mici amănunte. Încearcă să înțeleagă, e în perioada de cunoaștere. Orice e nou pentru ea e fascinant, se pierde în detalii, se uită, analizează, măsoară. Mă bucură foarte mult că e interesată de tot ce mișcă, pentru că asta denotă că va fi un copil foarte dornic de cunoaștere și nu o să avem probleme de socializare, de comunicare. Deja dă semne că va fi un copil foarte relaxat”, a adăugat vedeta.

Promite că n-o va certa niciodată

Adelina a promis că nu-și va certa fiica și că nu va ridica niciodată tonul la ea, indiferent de ce năzbâtii va face:

„Nu concep așa ceva, nu cred că voi ridica tonul, atât de mult o iubesc și mi-am dorit-o. Nu am de ce să o cert vreodată. Chiar și dacă va face prostioare, poate va strica și lucruri prin casă, e copil și e normal. Și eu am făcut atâtea și nu am fost certată și bătută, așa că nu va exista un astfel de comportament vizavi de ea. Nici nu ne gândim”.


CITEȘTE ȘI:

Motivul pentru care Paula Chirilă a îmbrăcat prima sa haină de blană abia la 43 de ani! Nu are însă niciuna în garderobă

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu pe Libertatea.

Comentarii