Mergi direct la conținut »
Actorul Vladimir Găitan, memorabil la 72 de ani! „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Vladimir Găitan, memorabil la 72 de ani! „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”

Actorul Vladimir Găitan, memorabil la 72 de ani! „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”

Vladimir Găitan împlinește azi, 2 februarie, 72 de ani. Îndrăgitul actor, care de 30 de ani reușește să păcălească o boală grea, ne-a mărturisit că simte vârsta apăsându-l și că e recunoscător pentru fiecare an de viață în plus. Joi seară, a fost premiat la Gala Seniorilor de 5 stele, iar discursul lui a fost savuros.

De Ana Maria Păsat,

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Vladimir Găitan primea cea mai cruntă veste: medicii i-au spus că suferă de o boală gravă a sângelui și îi mai dădeau cel mult zece ani de viață. Actorul nu s-a dat însă bătut, a păcălit și cancerul, și timpul, iar astăzi aniversează 72 de ani.

„Fac 72 de ani. Nu sunt femeie, să-mi ascund vârsta. Nu am nici o cochetărie. Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi. La 72 de ani, pot spune că sunt fericit”, a declarat Vladimir Găitan pentru Libertatea.

Îndrăgitul actor ne-a mărturisit că toată viața, de la aflarea cumplitului diagnostic, a fost dependent de pastile:

„Trebuie să iau mereu. Am toate culorile – roz, verzi, albe. Doar din alea albastre nu iau”.

Buchet tricolor pentru soția unguroaică

Cu două zile înainte să deschidă darurile pregătite de cei dragi, actorul a primit un cadou în avans, pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, din partea Alexandrei Dobre, director al Centrului pentru Seniori al Municipiului București, „pentru continua reconstituire oferită unei lumi fantastice, zugrăvită pe scenele teatrului românesc”, în cadrul Galei seniorilor de 5 stele.

În momentul în care a urcat pe scenă, Găitan a spus, cu umor, referindu-se la buchetul de flori tricolore pe care l-a primit: „Sunt tocmai bune pentru soția mea, care e unguroaică”.

A fost aplaudat și pentru discursul său savuros, în care a povestit cum i-a creat probleme o piesă în care avea replici fără perdea: „Jucam, împreună cu Dichiseanu, într-un spectacol în care aveam de spus replici mai deocheate. Fata pe care o angajasem ca sufleor s-a rușinat, a început să plângă și nu mi-a mai suflat. Iar eu îmi uitasem replicile”.

CITEȘTE ȘI:

CAMERA ASCUNSĂ / Preţul gazelor a crescut cu aproape 40% în Voluntari. „Ne-au păcălit! Am semnat pentru că au zis că ne taie gazele”

Close
Închide
  Close