MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2009 16:31

4 greşeli capitale pe care le fac bărbaţii în pat

Distribuie

Sunt foarte multe lucruri pe care bărbaţii ar dori experimenteze în pat, dar femeile nu sunt întotdeauna pregătite de asta, mai ales dacă relaţia se află la început. Aşadar iată 4 greşeli capitale pe care bărbaţii le fac frecvent în pat:

0-175583-baiattristshutterstock_3232348.jpg1. Ambianţa perfectă crează starea de linişte şi siguranţă de care o femeie are nevoie pentru a încerca lucuri noi. Nu o duce oriunde, pentru că dacă-i va displace locul, cu siguranţă niciunul dintre voi nu se va simţi bine, iar ea va dori să plece imediat acasă.

2. Nu face pe eroul în pat, încercând să-i arâţi şi ei poziţiile pe care le-ai practicat cu celelalte. Las-o să se exprime şi să-ţi spună ce-i place. Altfel faci o mare greşală şi cu siguranţă nu va mai exista şi o dată viitoare.

3. Atunci când ea este peste tine, nu râmâne ca o statuie şi fă şi tu ceva. Mangâi-o, sărut-o şi în felul acesta îi vei spori plăcerea. Femeilor le place să se simtă iubite.

4. Evită agresivitatea! Nu încerca să sari pe ea din prima şi să arăţi că eşti disperat. În excesul tău de zel ai putea să o răneşti, iar ea nu va mai dori să repete niciodată o astfel de experienţă traumatizantă.

Comentarii